Insatsrör 110

Specialpris 539,00 kr 799,00 kr inkl. moms
Endast 2 kvar
I lager
Art.nr
1529

Insatsrör 110 dubbelmantlat (dubbla lager) för renovering av murade kanaler som blivit utdömda. Man kan även använda insatsrör för att minska skorstenens area t.ex. vid eldning av pellets för att undvika kondensbildning.

Genom montering av ett flexibelt och syrafast rostfritt insatsrör skapas en ny samt mycket motståndskraftig rökkanal inuti din murade skorsten som klarar mycket höga temperaturer (600 grader kontinuerligt). Trots en minskning av kanalarean så får man ett bra drag genom de betydligt bättre flödesegenskaperna hos en kanal med slät insida och cirkulärt tvärsnitt.

Insatsröret är tillverkat av syrafast titanlegerat rostfritt stål (AISI 316Ti) med slät insida, vilket skapar optimala dragförhållanden och minskar risken för att sot och avlagringar fastnar. Insatsrör används för reparation av utdömd eller läckande skorsten och är den vanligaste reparationsmetoden som används idag. Invändig diameter 110mm och utvändig 118mm. Vid behov utav sotning så rekommenderar vi en nylonviska dimension 110-130mm.

Typgodkänd av SWEDCERT med 10 års materialgaranti. Typgodkännandebevis medföljer vid leverans. OBS! Priset gäller per meter.

Mer information
Storlek (mm) 110
Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Insatsrör 110
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Copyright © 2018 Soliduct AB